rólunk

Miért mi?

A saját esküvőnkön átélt boldogságot (és nehézségeket) használtuk fel ahhoz, hogy létrehozzuk ezt a vállalkozást. Tudjuk milyen a kamerával szemben állni, milyen megszervezni egy esküvőt, így azt is, hogy mennyire nehéz megtalálni a megfelelő dekorost, fotóst vagy éppen videóst.

A pillanat és a hangulat számunkra a legfontosabb: az a célunk, hogy az élmény emlékké váljon. Szerintünk egy esküvőt nem a szép ruha, az egzotikus helyszín vagy a dekor teszi különlegessé, hanem az emberek: egy összenézés, a büszke mosoly, a szerető ölelés. Mi ezeket visszük filmre. Olyan videót készítünk, ami rólatok szól. Nem rendezünk, nem irányítunk, nem habosítunk, hanem valóság szépségét akarjuk filmre átfogalmazni. Ezért a több órás felvételek helyett mi olyan művet szeretnénk átadni, amelyet évek múlva megnézve újra átélhetitek azt a nagy napot.

Letisztult, őszinte, sablonoktól mentes, magas minőségű filmeket készítünk, de a szavak helyett beszéljenek az eddigi munkáink és azok, akikkel eddig dolgoztunk. Nem rendezzük meg az eseményeket, hanem ott leszünk minden fontos pillanatnál és szinte észrevétlenül, a lehető legdiszkrétebben visszük filmre azokat. Házasságkötések mellett természetesen szívesen filmezünk élettársi kapcsolat bejegyzésénél és ezekhez hasonló ünnepekkor is.

Bármilyen ötletetek van, keressetek minket bátran, mi szívesen segítünk a megvalósításban!

Zsani és Geri