Milotai Gergő

„Fontosnak tartom a precizitást, a megbízhatóságot és az őszinte kommunikációt. Ezeket az irányelveket érvényesítem a magánéletemben és ezt várhatjátok tőlem a munkám során is.”

esküvői videózás eszközei 2
Képtelenség ábrázolni az ábrázolhatatlant. Egyetlen dolgot tehet az ember, hogy megpróbálja művészi formában visszaadni a lényegüket.
Stanley Kubrick

Ki vagyok én?

Egészen fiatalkoromtól kezdve foglalkoztattak a pillanat megörökítésének kreatív lehetőségei. Kezdetben a fotózás, később pedig a filmkészítés irányába mozdult érdeklődésem. Immáron közel tíz éve készítek különböző típusú videókat magánembereknek, vállalkozásoknak és intézményeknek.

Fontosnak tartom a precizitást, a megbízhatóságot és az őszinte kommunikációt. Ezeket az irányelveket érvényesítem a magánéletemben és ezt várhatjátok tőlem a munkám során is.

Ki vagyok én? Úgy gondolom az, akit keresel.

Miért engem válassz?

A saját esküvőmön átélt boldogságot (és nehézségeket) használtam fel ahhoz, hogy létrehozzam ezt a vállalkozást. Tudom, milyen a kamerával szemben állni, milyen megszervezni egy esküvőt, így azt is, hogy mennyire nehéz megtalálni a megfelelő dekorost, fotóst vagy éppen videóst.

Munkám során mindig a múló pillanatok, a hangulat megörökítése a legfontosabb számomra: az a célom, hogy az élmény valódi emlékké váljon. 

Egy esküvőt nem a szép ruha, az egzotikus helyszín vagy a trendi dekor teszi különlegessé, hanem az emberek: egy összenézés, egy büszke mosoly, egy szerető ölelés. Én ezeket a pillanatokat viszem filmre. Tőlem olyan videót kapsz, ami kettőtökről szól,  érzelmekkel teli és egyedi látásmóddal összefoglalja a megismételhetetlen napod legjelentősebb mozzanatait. Nem rendezek, nem irányítok, nem habosítok, hanem a valóság szépségét fogalmazom filmre. Éppen ezért a több órás felvételek helyett a végeredmény egy olyan videó lesz, amelyet megnézve évek múlva is újraélheted az esküvőd napját.

Biztos lehetsz benne, hogy ott leszek minden fontos pillanatnál és szinte észrevétlenül, a lehető legdiszkrétebben viszem filmre életed egyik legmeghatározóbb eseményét.

Letisztult, őszinte, sablonoktól mentes, magas minőségű filmeket készítek, ahogy azt az oldalamon is látható munkáim bizonyítják, valamint azok a párok és kollégák, akikkel eddig együtt dolgoztam. 

Ha te is hasonló videót szeretnél magadnak, keress a kapcsolat menüpontban található elérhetőségek egyikén!

Munkáimról írták

Dorka és Peti

„Hát nem is tudom hol kezdjem. IMÁDJUK!!! :D. Köszönjük szépen, hogy elvállaltátok és ilyen igényes és minket tökéletesen ábrázoló videót csináltatok :). Mindennel elégedettek vagyunk. :)”

Dorina és Tibi

Egyszerűen elképesztő lett a videó. Mindegyik! Szóhoz sem jutunk! Nagyon nagy hálával tartozunk Nektek! Egy életre szóló minőségi emléket kaptunk Tőletek!”

Réka és Bálint

Csak annyit tudok írni, hogy elállt a lélegzetünk is a film nézése közben. meseszép, és megható alkotás lett; örülök, hogy megörökítetted számunkra ezt a napot!”

Kinga és Ákos

Nagyon-nagyon tetszik a végeredmény! Igazából pont olyan, mint amilyet szerettünk volna.”